Hornsgatan 75, Zinkensdamm

Chicago swing dance studio är en nischad och exklusiv dansstudio, ett minimalistiskt danspalats, konsertlokal och kulturetablissemang. Beläget på Hornsgatan 75, Södermalm, cirka 100 meter från Zinkensdamms tunnelbanestation.

Vi som driver Chicago är Fatima Teffahi och Sakarias Larsson.

Varmt välkomna!

På CHICAGO är alla välkomna oavsett kön, sexuell läggning, hudfärg, bakgrund, ålder med mera. All form av diskriminering, rasism, oönskade sexuella anspelningar är självklart strängt förbjudna. Vi värnar om våra gästers välbefinnande, säkerhet och integritet och om man till trots utsätts för något av ovanstående tveka inte att kontakta personalen på plats direkt och oss i administrationen så fort som möjligt.

Vi som jobbar här

Som lärare för swingutbudet på Chicago fungerar i princip enbart internationellt erkända instruktörer med lång och omfattande erfarenhet inom genren.

Halmar
Garderobiär
Frida Copy 2
Dansinstruktör
Nils Copy 2
Dansinstruktör
Nils Copy
Dansinstruktör
Frida Copy
Dansinstruktör
Frida
Dansinstruktör
Nils
Dansinstruktör

Special-arrangemang

Chicago erbjuder ett antal möjligheter till aktiviteter utöver Chicagos kärnverksamhet. Huvuddragen för desamma kan i verkligheten kombineras och skräddarsys allt efter önskemål och behov. Kontakta oss gärna för ytterligare detaljer och prisförslag.

Underhållning


Chicagos lokaler lämpar sig mycket väl till olika typer av underhållning och presentationer. Med fullt uppställda gradänger och stolar tillåter utrymmet ungefär 120 åskådare. Studion bedriver i egen regi en del föreställningar och konserter, men det är också fullt möjligt att hyra lokalerna och sjösätta egna projekt och produktioner.

Företagsevenemang

På framför allt dagtid finns Chicago tillgängligt för olika typer av företagsarrangemang som konferenser, upptakter och personlasamkväm i största allmänhet.

Swingdansshower

Chicago arbetar i nära samarbete med showgruppen The Hot Shots för träningar och repetitioner. Desamma är i mån av tid och intresse tillgängliga för showframträdanden, allt efter önskemål. Kontakta gruppen direkt på info@thehotshots.se.

Gruppundervisning för privatpersoner och företag

Som komplement till vårt generella utbud av danskurser finns också möjlighet för såväl företag som privatpersoner att samla ihop egna grupper för dansundervisning antigen direkt på Chicago (företrädesvis dagtid) eller i egna lokaler.

Privatundervisning


För den som är intresserad finns möjlighet att boka privatlärare och på lite mer avskild basis bedriva förkovran inom swingdansfacket.

Skolklasser

Det är fullt möjligt för skolklasser att besöka Chicago. Tänkbara programpunkter kan tänkas vara, prova på-kurs i någon av våra kursdanser, dansuppvisning et cetera.

Hyra Chicago för egna kurser eller evenemang

I mån av tillgängliga tider är det fullt möjligt att hyra in sig på Chicago med olika arrangemang såsom egen kursverksamhet, danskvällar eller andra evenemang. Vid intresse, kontakta oss gärna för en närmare diskussion. Vi hyr inte ut lokalen till födelsedagsfester, bröllop och liknande.

Chicago Telegram

Är du intresserad av att inför varje kursomgångsstart erhålla vårt nyhetsbrev med senaste nytt kring Chicago och vår verksamhet via e-post? I så fall, fyll i formuläret så inkluderar vi dig i vårt nyhetsbrevsregister.

Genom att gå med accepterar du Chicagos INTEGRITETSPOLICY
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Chicago Telegram

Kontakta oss

Studio
Hornsgatan 75
118 49 Stockholm
Sweden