Integritetspolicy

Som du säkert vet så finns det sedan 25 maj 2018 en ny förordning kallad GDPR (General Data Protection Regulation) som medför ett ännu starkare skydd för dina personuppgifter.

På Chicago swing dance studio värnar vi om våra kunders personliga integritet och för att ge en bättre insyn i hanteringen av dina personuppgifter har vi uppdaterat vår Integritetspolicy:

1.) Vi samlar information om dig när du anmäler dig till våra kurser, nyhetsbrev eller dansworkshops. Den information vi samlar in inkluderar ditt namn och e-postadress samt ditt telefonnummer.

2.) Om du gör kurser/workshops hos oss sparar vi din information endast så länge kursen/workshopen pågår och sedan raderas informationen helt. Har du anmält dig till vårat nyhetsbrev kan du själv avfölja det via en länk på nyhetsbrevet och då försvinner din e-postadress och namn från vår databas.

3.) Den information vi får in om våra kunder är endast till för vårt eget bruk och kommer inte på några villkor säljas eller spridas vidare till utomstående part.

4.) Sociala medier – Vi publicerar bilder från våra evenemang på vårt Instagramkonto samt på Facebook.

5.) Medgivande - När du registrerar dig till våra kurser, evenemang och nyhetsbrev eller använder hemsidan, Instagram, besöker våra evenemang och grupper på Facebook samtycker du samtidigt till vår integritetspolicy.